Training 1:1

Oricine poate să facă orice, dacă este îndrumat şi exersează într-un mod constant pană  acea conduită devine un mecanism. Când spun mecanism, mă refer la a trăi frumos şi sănătos fiecare clipă a vieţii. Banii nu pot cumpara: Maniere, morală, respect, seriozitate, caracter, simtul realităţii, încredere, răbdare, decenţă, integritate, dragoste etc.
Sunt de părere că fiecare poate schimba ceva, dacă este schimbarea pe care o vrea. Secretul constă în a ne comporta şi a gândi ca şi cum „omenirea nu ne datorează nimic”. Pentru asta  iţi trebuie multă voinţă şi un exerciţiu continuu cu tine insuţi.
Fericirea este în fiecare dintre noi! Depinde de noi cum o găsim! Atribuim altora fericirea sau problemele noastre; ar fi de preferat să realizam că totul depinde doar de noi: de faptul cum gândim, cum ne comportăm, pe ce punem accent, care sunt valorile noastre, cum ne percep cei din jur, unde greşim în mod constant, ce vrem cu adevărat, care ne sunt calităţile, unde trebuie să lucrăm mai mult cu noi s.a.m.d..
Tot timpul avem nevoie de un feedback din partea celor din jur. De ce nu am comunica într-un mod constructiv?! De ce nu ne-am preocupa mai mult despre cum să devenim mai buni, în ciuda elementelor artificiale contemporane (ultimul smart phone, haine, maşini etc) care ne aduc nelinişte, înrobire, tristete etc.?!
Pentru mai multe detalii, folosiţi formularul: