Misiune

„Niciodată înaine, omul nu a avut o aşa mare capacitate de a controla mediul în care trăieşte, capacitatea de a pune capăt foametei, sărăciei sau dezastrelor. Avem puterea de a fi cea mai bună generaţie pe care a cunoscut-o vreodată omenirea.”
John F. Kennedy

       Suntem tineri si entuziaşti, iar în ultimul deceniu, ne-am concentrat pe imporţanta şi beneficiile educaţiei. Este necesar pentru România sā învestească în educaţie. Educația după părerea noastră, este una dintre cele mai puternice unelte de care oamenii se pot folosi pentru schimbare.

Considerăm că  problemele României pleacă de la educație.

Ne-am specializat pe soft skills, pentru că suntem de părere ca ele fac diferenţa.

Ce sunt soft skills?

Învăţăm sa ne comportăm cu ceilalţi într-un mod care satisface cel mai bine necesităţile noastre de împlinire personală. Acest tip de comportament devine astfel orientarea noastra naturală faţa de cei din jurul nostru şi reprezintă sursa calităţilor noastre. Când suntem capabili sā întelegem şi să dezvoltăm aceste calităţi, ele devin mai eficiente şi ne ajută să devenim mai buni în tot ceea ce facem.

Valorile noastre sunt: integritate, onestitate, responsabilitate, transparenţă, profesionalism şi orientare către client.

Viaţa este cum ne-o facem. Noi decidem drumul vieţii!

Misiunea noastră este sa schimbăm ceva în bine în societatea în care trăim. Ne dorim să facem lucrurile diferit de cum se fac acum.

Avem toate patalamalele necesare şi detestăm evaziunea fiscală!

Reclame