Întrebari frecvente

ATENȚIE!

Vă rugăm să vă înscrieți la vreun curs/atelier doar dacă sunteți 100% siguri că veți participa deoarece pentru fiecare persoană înscrisă există anumite costuri financiare și de timp, toate pentru o bună calitate a cursului/atelierului.

Cum mă înscriu la un curs/atelier (workshop)?

Prin e-mail (educatie@email.com) sau completând formularul atașat paginii cursului/atelierului.

Ce presupune înscrierea la un curs/atelier?

Informații despre tine și date de facturare (nume, prenume, vârsta, ultima formă de învățământ absolvită, adresa, seria și numărul de pe actul de identitate).

Mă interesează să mă dezvolt personal, dar nu sunt din București, pot să mă înscriu?

În urma cererilor am conceput ateliere și ședințe de consliere ON-LINE. Ele se desfășoară prin videoconferință și fișe de lucru din fața calculatorului, care se completează în timp real oriunde te-ai afla.

Cine se ocupa de înscriere și detalii?

Deotologic, se ocupă chiar formatorul (trainerul) cursului/atelierului.

Cine este formatorul (trainerul) unui curs/atelier?

În funcție de curs/atelier/consiliere, va fi un specialist (cu experiența și studiile necesare) în acel domeniu.

Cum se face plata unui curs/atelier?

Plata se face prin virament bancar (ON-Line plățile se fac doar anticipat prin virament) sau numerar.

Primesc chitanță pentru banii plătiți?

Pentru plățile în contul bancar se emite factură, iar  pentru numerar se emite factură și chitanță. Absolut toate plățile au la bază un contract de furnizare de servicii.

Se țin cursurile/atelierele dacă m-am înscris doar eu?

Politica noastră este să ținem cursurile/ateleriele și în cazul unui singur participant înscris. Însa în funcție de numarul participanților, poate fi schimbată durata cursului/atelierului.

Cum se aleg zilele și orele în care au loc cursurile/atelierele?

După principiul „primul venit-primul servit” alegem de comun acord când se va ține cursul/atelierul. Există cazuri în care înscrierea are o dată limită pentru ca atelierul/cursul are o dată și o oră stabilită;

Cum alegem durata unui curs/atelier?

Când alegem durata unui curs/atelier, luăm în calcul o serie de factori, printre care numărul participanților și timpul efectiv alocat fiecăruia. În cazul în care numărul cursanților este mai mic de jumătate, pentru calitatea cursului/atelierului, acesta se va întinde doar în cursul unei zile (în cazul în care acel curs/atelier este programat pentru doua zile). Pentru cursurile/atelierele programate doar într-o zi, nu vor exista modificări.

Cați cursanți sunt în cazul unui curs/atelier?

Depinzand de la curs la curs, există un număr optim de cursanți și un număr maxim.

Ce se întamplă după ce am participat la un curs/atelier?

Iți stăm la dispoziție prin e-mail în cazul în care ai vreo nelămurire sau nevoia de vreo recomandare de orice fel. Cei care doresc, din două în două săptămâni organizăm o întâlnire de follow up cu 4-5 participanți care durează 4h (in aceleași condiții).

Ce înseamna întâlnire de follow up?

O întânlire în cadrul căreia aflăm ce ai mai făcut și urmărim aplicabilitatea celor aflate în urma participării unui curs/atelier. Aceasta cuprinde discuții libere, ridică diverse dezbateri și probleme.

Pot beneficia de un training personalizat?

Echipa noastră poate personaliza un curs/atelier în funcție de doleanțele și nevoile tale pentru tine sau afacerea ta.

Există training 1:1?

Sigur! Avem în funcție de ceea ce iți dorești pentru tine consiliere individuală (Consiliere psihologică, vocatională, dezvoltare personală etc.).

Pentru alte intrebari, contacteaza-ne!

logo cu slogan si site