Despre noi

logo doar cu slogan

CM Education Training este o firmă din București specializată în dezvoltarea personală a celor ce doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții și  să urce pe o treaptă superioară a evoluției lor prin dobândirea de noi abilități și perfecționarea celor existente. Deasemenea, companiile în care ideea că omul e cea mai prețioasă resursă constituie un adevăr axiomatic, își vor găsi în noi un aliat în realizarea obiectivelor propuse, întrucât putem personaliza trainingurile noastre în funcție de nevoile concrete ale fiecărei organizații.

Scopul nostru e ca cei ce participați la evenimentele CM Education Training să vă dezvoltați competențele și să dobandiți cunoștințe noi, care odată ce le veți pune în practică să vă ajute în realizarea țelurilor propuse astfel încât să obțineți succesul dorit. În sprijinul vostru venim cu un suport de cunoștințe temeinic, bine fundamentat, pe care vi-l punem la dispoziție în cadrul cursurilor pe care le organizăm. Transmiterea informațiilor, respectiv asimilarea acestora se realizează prin metode diferite, în funcție de tema pusă în discuție.

În ce mod ne-am propus să ne atingem scopul? În primul rând oferind informații de calitate, informații actualizate care să satisfacă nevoia de cunoaștere a celor ce sunteți interesați de subiectele pe care le abordăm. În al doilea rând, cursurile sunt susținute de specialiști care, pe langă stăpânirea unui bagaj consistent de cunoștințe teoretice, au atuul unei bogate experiențe aplicate. Concret, toți cei ce țin cursuri au o îndelungată experiență practică și managerială.

Ce ne spun ei: “De-a lungul anilor am învățat multe lucruri utile și la un moment dat am conchis că ar fi potrivit să le împărțim cu cei din jurul nostru. Așa că, exact asta facem acum: împărtășim celor ce vin înspre noi cu mintea și inima deschisă, învățăturile noastre. Așa cum, de-a lungul anilor, alții au sădit în noi semințele înțelepciunii lor, acum a venit vremea să facem și noi același lucru pentru cei ce vin să ne asculte. În concluzie, vă așteptăm la evenimentele CM Education Training, urându-vă bun venit în familia celor ce-și doresc mai mult de la viață și mult succes în ceea ce v-ați propus!”

Această prezentare necesită JavaScript.