Colaborare

Suntem deschiși unor parteneriate atât ca și beneficiari ai trainingurilor noastre cât și ca și colaboratori/reprezentanți ai CM Education Training în orașul d-voastră.

Cei ce doriți să deveniți membrii ai echipei CM Education Training

Facem referire aici la cei ce doriți să vă construiți în viitor o carieră ca și traineri în cadrul firmei CM Education Training. Pentru ca acest lucru să devină posibil e nevoie în primul rând să abordați teme care prezintă interes, iar ceea ce spuneți să aducă plusvaloare trainingurilor noastre în domeniul dezvoltării personale și implicit beneficii participanților la evenimentele noastre. E mai puțin important domeniul de activitate din care veniți și deasemenea dacă aveți sau nu aveți experiența vorbitului în public. Cei ce aveți, veți avea posibilitatea să o puneți în practică, cei ce nu aveți dar vă doriți să dobândiți această abilitate, veți avea tot sprijinul nostru pentru a deveni buni vorbitori și a face parte din echipa noastră.

Cei ce doriți să deveniți colaboratori/reprezentanți CM Education Training

Acest parteneriat se adresează celor ce sunteți interesați de promovarea imaginii noastre și de organizarea evenimentelor CM Education Training în localitățile în care domiciliați.

În ambele situații, pentru a analiza posibilitatea colaborării, trimiteți-ne un CV în care să se regăsească explicit pregătirea, aptitudinile și tipul de parteneriat care considerați că ar fi benefic pentru d-voastra corelat cu calitățile pe care le aveți.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

logo new

Reclame