Atelier de vorbit în public

Acest atelier e destinat celor ce doresc să se specializeze în domeniul vorbitului în public. Și în acest caz recomandăm celor interesați de acest subiect să urmeze pentru început cursul de vorbit în public, în cadrul căruia se fixează cunoștințele de bază.

Pregătirea se va desfășura deasemenea pe module, fiecărui atelier de lucru fiindu-i corespunzător un anumit nivel de predare și învățare. El se adresează tuturor celor ce au ajuns la concluzia că a fi un bun vorbitor e o calitate apreciată în orice domeniu de activitate și ne poate ajuta de multe ori sa ieșim din situații delicate cărora învățăm cum să le facem față.

E structurat în sesiuni ce se desfașoară în cadrul unor minigrupe de aprox. 6-8 persoane pe parcursul a  3 ore. În cadrul lor, are loc asimilarea de noi informații atât prin metode deja cunoscute cât și prin procedee diferite față de cursul inițial. Fiecare sesiune de lucru e extrem de interactivă,  perfecționarea abilității de a vorbi în fața unui grup făcându-se în echipă.

Taxa de participare/sesiune este de 70 lei/persoană.

Pentru înscrieri folositi formularul: